Vers van Lau

Global Food Made Local

Gepocheerd ei met ‘Nduja

en gekonfijte tomaatjes op brood Joejoeee! je nieuwe lievelings-lunchrecept incoming! Stel he; je hebt van de week Rigatoni alla vodka met gekonfijte tomaatjes gemaakt en je hebt een paar tomaatjes overgehouden voor de lunch. Dan zet je in diezelfde week binnen een paar minuten een lunch op tafel die zó […]

Tropische smoothiebowl

met mama’s granola Dit ontbijtje brengt je gelijk naar je vakantiebestemming van deze zomer! Hij is fris, zoet, romig en lekker koud. De bevroren banaan zorgt ervoor dat je ijsachtige substantie krijgt en dat wil je op een zonnige zomerdag. En het mooie is: deze tropische smoothiebowl is ook nog […]

Wentelteefjes van suikerbrood

Wentelteefjes van suikerbrood zijn perfect voor de zondagochtend. Eigenlijk voor elke dag, maar omdat ze niet echt gezond zijn zou ik je dat niet aanraden;-) Anyway, deze móet je proeven. Ik beloof je dat je geen spijt zult krijgen, dit is al jaren mijn lievelingsontbijt. Ook als je suikerbrood al […]