Vers van Lau

Global Food Made Local

Over mij & contact

Hoi, leuk dat je hier bent! Mijn naam is Laurel Versluis en ik ben sinds 1 februari 2022 trotse eigenaar van Vers van Lau. Het zal je niet verbazen, maar ik ben DOL op eten. Vooral brood! Ik besta voor 90% uit gluut. Maar als ik voor de rest van mijn leven nog maar één ding mocht eten, dan zou ik voor roomboter gaan;-). Maar verwacht niet alleen maar carbs en vettigheid op mijn website, voor mij is het altijd 80/20: het grootste deel van de week eet ik gezond en vaak vegetarisch, maar in het weekend kook ik graag zo uitgebreid mogelijk (inclusief vis en vlees) en drink ik het liefst een wijntje of biertje on-the-side. Ook uiteten gaan is op mijn lijf geschreven. Ik laat me voor mijn recepten inspireren door alle landen waar ik ooit geweest ben, om ervoor te zorgen dat jij zelfs de allerverste gerechten vers in jouw eigen keuken kunt maken.

Ben je op zoek naar een freelance receptontwikkelaar/foodblogger? Stuur me een berichtje! Het contactformulier vind je hieronder.

Ik knutsel niet alleen in de keuken met ingrediënten, maar ik knutsel ook graag met woorden op (digitaal) papier. De meeste inspiratie voor teksten komt vaak wanneer ik droom, wandel met m’n hond, of onder de douche sta. Al zolang ik me kan herinneren ben ik gek op taal en de afgelopen jaren ben ik opnieuw verliefd geworden op schrijven. Daarom heb ik in 2022 een opleiding copywriting en SEO gedaan en ben ik sinds januari 2023 ook in te huren als freelance (SEO) copywriter en tekstschrijver. Vers van Lau heeft daarmee een nieuwe tak gekregen. Bekijk hier Tekst van Lau.

Kortom: je kunt bij Vers van Lau terecht voor recepten van zelfs de vérste gerechten en kraakverse teksten.

Koffietje doen om de mogelijkheden te bespreken? Hit me up!

vers van lau
Dit ben ik! in San Cristobal de las Casas, Mexico (etende natuurlijk)

Contact