Vers van Lau

Global Food Made Local

Fusion Naanbruschetta

met verschillende kleuren tomaten

Oké, hoogstwaarschijnlijk word ik na het uploaden van deze fusion naanbruschetta afgemaakt door een Italiaan of Indiër, maar dit receptje moét je gewoon proberen. Het zachte maar ook het knapperige van de naan, gecombineerd met veeeeel knoflook en verschillende tomaatjes. Dat allemaal afgemaakt met lekkere olijfolie, een sjalotje en basilicum. Naan in bruschettavorm, niets meer aan doen. Overigens is deze topping ook heerlijk op een geroosterd ciabatta- of stokbroodje. You do you! Lekker bij de borrel, of eet ‘m als lunch.

fusion naanbruschetta

“The best of both worlds is geen understatement ;-)”

Ingrediënten

Voor 1 persoon

  • 1 garlic naan (zelfgemaakt of bij mij gekocht ;-))
  • 1 gele tomaat, in kleine blokjes
  • 4 romatomaatjes, in kleine blokjes
  • 4 cherrytomaten, in kleine blokjes
  • 1 sjalot, gesnipperd
  • 10 blaadjes basilicum, gescheurd
  • een scheutje olijfolie
  • zout en peper

En zo maak je het:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe het naanbrood in de oven totdat het lekker knapperig is geworden. Als je naanbrood hebt zonder knoflook, smeer het brood voordat het in de oven gaat dan royaal in met gesmolten knoflookboter.
  2. Doe de tomaten samen met het sjalotje, de olie, basilicum en wat zout en peper in een kom en hussel goed om.
  3. Beleg de knapperige naan met het tomatenmengsel en serveer je fusion naanbruschetta direct!

Ik ben benieuwd wat je van dit recept vindt! Laat het me weten in de comments 🙂

Gek op fusion? Probeer deze fried rice met yakitori paddenstoelen eens!

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.